fbpx

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Εκμηδενίζοντας την απόσταση, κάθε μέλος του ήδη-έτερον απολαμβάνει μια ευχάριστη και διαδραστική εμπειρία εκμάθησης. Με τη χρήση των πλέον σύγχρονων οπτικοακουστικών μέσων η Βασική Θεωρία των Μαθηματικών και της Φυσικής γίνεται ευκολότερα κατανοητή και προσιτή σε κάθε μαθητή. Επιπλέον μέσω των quiz, των τεστ και των κριτηρίων αξιολόγησης ο μαθητής αυτοαξιολογείται και με τις ασκήσεις του σχολικού βιβλίου προετοιμάζεται άρτια για την επόμενη μέρα στο σχολείο.

Στην ήδη-έτερον εξασφαλίζουμε την κάλυψη των αναγκών του μαθητή με ποιοτικό αλλά και οικονομικό τρόπο. Κάθε γονέας ενημερώνεται, από το έμπειρο προσωπικό μας, για την εξέλιξη του παιδιού ανά διδακτική ενότητα. Έτσι αποκτά μια πλήρη εικόνα για την πρόοδο του μαθητή σε άκρως ανταγωνιστικές τιμές.

Πατήστε το κουμπί ΣΥΝΔΡΟΜΗ από οποιοδήποτε σημείο της ιστοσελίδας μας και ακολουθήστε τα επόμενα απλά βήματα:

ΒΗΜΑ 1ο     

Επιλέξτε το μάθημα στο οποίο επιθυμείτε να εγγραφείτε.

ΒΗΜΑ 2ο             

Κάντε εγγραφή στην πλατφόρμα μας.

BHMA 3 ο             

Ταξιδέψτε στον κόσμο του ήδη-έτερον.

Ο εκπαιδευτικός μας ιστότοπος εγγυάται την ασφάλεια των συναλλαγών σας με χρήση των πλέον σύγχρονων πιστοποιητικών SSL. Κάθε συναλλαγή με χρεωστική και πιστωτική κάρτα πραγματοποιείται μέσω της Stripe, της εταιρείας που επεξεργάζεται και διεκπεραιώνει online συναλλαγές για μερικές από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις στον κόσμο. Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε εδώ: https://stripe.com/about

Δεχόμαστε πληρωμές με όλες σχεδόν τις πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες (VISA, MasterCard, Diners και American Express). 

Η διάρκεια της συνδρομής είναι μηνιαία. Η ανανέωση της συνδρομής γίνεται κάθε μήνα αυτόματα. Επισκεφτείτε την Επεξεργασία Λογαριασμού στην καρτέλα των Συνδρομών, για να δείτε την επόμενη ημερομηνία πληρωμής. 

Για να ακυρώσετε τη συνδρομή σας θα πρέπει να συνδεθείτε στο Λογαριασμό σας και στη συνέχεια να μεταβείτε στην Επεξεργασία Λογαριασμού. Στην καρτέλα Συνδρομές θα βρείτε την ενεργή σας συνδρομή. Πατάτε Προβολή για να δείτε τη συνδρομή σας και έπειτα Ακύρωση. Αν ακυρώσετε τη συνδρομή σας, τα μαθήματα αφαιρούνται από τον λογαριασμό σας στο τέλος της τρέχουσας περιόδου χρέωσης.

Για να πραγματοποιήσετε δωρεάν δοκιμή θα πρέπει να επιλέξετε το κουμπί  ΔΩΡΕΑΝ ΔΟΚΙΜΗ από οποιοδήποτε σημείο της ιστοσελίδας μας. Ακολουθώντας τα βήματα που σας δίνονται θα μπορέσετε να αποκτήσετε πρόσβαση σε μέρος της ψηφιακής μας πλατφόρμας εντελώς δωρεάν.

Η παρακολούθηση των βιντεομαθημάτων είναι δυνατή από οποιαδήποτε συσκευή που έχει πρόσβαση στο διαδίκτυο. Η ψηφιακή μας πλατφόρμα είναι πλήρως συμβατή με όλους τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, smartphones και tablets.

Βεβαίως. Η επιστημονική μας ομάδα βρίσκεται στη διάθεση του μαθητή για οποιαδήποτε απορία σε σχέση με τα μαθήματά μας καθημερινά με ζωντανή υποστήριξη.

Θεωρούμε το ρόλο του σχολικού βιβλίου σπουδαίο και αναντικατάστατο. Σε καμία περίπτωση λοιπόν δε προσπαθούμε να αντικαταστήσουμε το σχολικό βιβλίο. Βασική μας επιδίωξη είναι η υποστήριξη του μαθητή στις διδακτικές ενότητες που τον δυσκολεύουν.

Είμαστε ανοιχτοί σε κάθε πρόταση από τα μέλη και τους επισκέπτες μας. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω του ηλεκτρονικού μας ταχυδρομείου:

business@hdh-eteron.gr. Χαιρόμαστε ιδιαίτερα να ανταλλάσσουμε απόψεις και να μοιραζόμαστε ιδέες που αναβαθμίζουν την εκπαιδευτική διαδικασία.

Στην ήδη-έτερον αναζητάμε διαρκώς νέα και ικανά στελέχη με όρεξη για εργασία. Αν είσαι εκπαιδευτικός, animator, προγραμματιστής κ.α. με διάθεση, στόχους και ιδέες είμαστε εδώ για εσένα. Στείλε μας με τίτλο “ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ” το βιογραφικό σου και η ομάδα μας θα σε ενημερώσει για τη θέση εργασίας που αναζητάς.